Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

noen

Alron bensintilsetning, 500ml

kr 209,00
Varenummer: KJEA11

Motvirker sot- og koksdannelse som kan tette til filter eller drivstoffledninger. Smører drivstoffpumper, ventiler og ventilseter.

Alron Bensintilsetning er et unikt produkt som holder motoren i gang – og i form. Mange hevder at drivstofftilsetning gir flere hestekrefter, Alron Bensintilsetning gjør ikke det. Alron Bensintilsetning motvirker sot- og koksdannelse som kan tette til filter eller drivstoffledninger. Det smører drivstoffpumper, ventiler og ventilseter. Dermed får man en renere og mer effektiv motor med jevnere drivstofftilførsel, som gjør en ”trøtt” motor pigg og glad igjen. Etter bruk av Alron Bensintilsetning når tank, drivstoffledninger, innsprøytnings- og forgassersystem, ventiler og ventilseter er rene – vil motoren utnytte drivstoffet bedre.
 

Alron Bensinilsetning er testet i en rekke grundige studier, både i laboratorium og med lastebiler og personbiler på veien. Resultatene viser at sot og annet belegg kan øke drivstofforbruket. Med Alron Bensintilsetning reduserer man dette. Dessuten forlenges levetiden på motoren!
 

Alron er et grønt produkt 
Med det menes at Alron Bensintilsetning ikke inneholder helse- eller miljøskadelige stoffer, som for eksempel naftaløsninger som ofte finnes i andre typer tilsetninger. Alron Bensintilsetnings egenskaper og innvirkning på motoren skåner også miljøet ved å redusere utslipp av miljøskadelige avgasser og uforbrente hydrokarboner. Konklusjon: Med Alron Bensintilsetning får du en renere motor som gir renere forbrenning og renere avgasser.
 

Til bil og båt, diesel og bensin 
Alron Bensintilsetning gir samme driftsfordeler for alle typer forbrenningsmotorer uavhengig av omdet er i bil eller båt. Det motvirker kondens og korrosjon, gir renere innsprøytnings-og forgassersystem, renere ventiler og forbrenningskammer, bedre allmenntilstand og lavere drivstofforbruk.
 

Alron Bensintilsetning på 10 sekunder 

  1. Motvirker sot- og koksdannelse i innsprøytningspumpe, forgasser, ventiler, gløderør, tennplugg, munnstykke og forbrenningskammer 
  2. Forhindrer voksutfelling 
  3. Forebygger kondens 
  4. Til bruk året rundt 
  5. Motvirker isdannelse 
  6. Smører og forebygger korrosjon 
  7. Alron Bensintilsetning kan brukes i alle typer forbrenningsmotorer. 
  8. Høy konsentrasjon, 0,5 liter rekker til 300 liter drivstoff 
  9. Inneholder ingen biocider eller naftaløsninger som er skadelige for miljøet og er følgelig ikke brannfarlig 
  10. Svenskprodusert produkt med 30 år på markedet & Miljø- og kvalitetsserti sert produksjon iht. ISO 14001 og 9001

Ingen vanlig kondensfjerner 
Vanlig alkoholbasert kondensfjerner kan være brutal mot motorens innsprøytnings- eller forgassersystem. Alron diesel- og bensintilsetning har ingen negativ effekt verken på diesel- eller bensinmotorer. Med Alron diesel- og bensintilsetning bindes kondensvannet opp i drivstoffet og forsvinner gjennom forbrenningsprosessen uten å fryse til is. Med litt Alron Bensintilsetning på tanken holder du drivstoffet ”tørt” og unngår en av de vanligste årsakene til motorstans.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Autorek