Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

noen

Mobil Mobilith SHC 460, patron, 380g

kr 289,00
Varenummer: KJE149613

Mobilith SHC-serien er smørefett med overlegen ytelse beregnet for et vidt bruksområde ved ekstreme temperaturer.

Mobilith SHC-serien er smørefett med overlegen ytelse beregnet for et vidt bruksområde ved ekstreme temperaturer. De kombinerer de unike egenskapene til syntetiske baseoljer med egenskapene til en høykvalitets litiumkompleksfortykker.

 

Den egenskapen at syntetiske oljer er voksfrie sammen med den lave traksjonskoeffisienten (sammenlignet med mineralolje) sørger for utmerket pumpbarhet ved lave temperaturer og meget lavt dreiemoment ved start og drift. Disse produktene gir mulighet for energibesparelse og kan redusere driftstemperaturen i belastningssonen i sfæriske rulle- og kulelagre.

 

Fortykkeren, som er basert på et litiumkompleks, bidrar med utmerket vedheft, strukturstabilitet og motstandsevne mot vann. Disse smørefettene har høy kjemisk stabilitet og er laget med spesielle tilsetningskombinasjoner for å sikre utmerket beskyttelse mot slitasje, rust og korrosjon, og gi riktig viskositet under drift ved såvel høye som lave temperaturer. Smørefettene i Mobilith SHC-serien leveres i sju varianter med baseoljeviskositet fra ISO VG 100 til 1500 og fra NLGI-grad 2 til 00.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Autorek